Zoeken

Infosessie over brandveilige afdichting groot succes

Infosessie over brandveilige afdichting groot succes

In maart organiseerde BEWAP een infosessie over het brandveilig afdichten van brandwerende doorvoeren. Die lokte meer dan 100 aanwezigen. Zij kregen een rondleiding in het nieuwe gebouw van Rubio Monocoat.

De nieuwe uitvalsbasis van het bedrijf werd gebouwd met de nodige aandacht voor de brandveiligheid. Hierdoor kregen de aanwezigen een concreet beeld van mogelijke afdichtingen. Dit was een welgekomen ondersteuning voor de presentatie die voorafging aan de rondleiding. Sven Eeckhout van het WTCB gaf er meer uitleg over de nieuwe Technische Voorlichting 254 over het brandveilig afdichten van brandwerende doorvoeren. Dat is letterlijk van levensgroot belang, waardoor dit onderwerp volgens BEWAP heel wat aandacht verdient.

“De Technische Voorlichting 254 staat op de website van het WTCB, maar lang niet alle aannemers vinden de weg tot daar. En al zeker niet om de TV op zelfstandige basis door te nemen. Daarom organiseren we samen met het WTCB en ORI deze infosessie”, vertelt BEWAP-voorzitter Roger Bruyns.“

Vorig artikel Standen Dag van de Afwerking bijna uitverkocht
Print

Agenda

Over bewap

BEWAP is de Beroepsvereniging van Afwerkingsbedrijven en vertegenwoordigt de belangen van aannemers die verlaagde plafonds, scheidingswanden en verhoogde vloeren plaatsen. BEWAP werd opgericht in 1996 en telt momenteel zo'n 160 leden.

Meer informatie

AD_481x175_BYH1

LID WORDEN? ONTDEK ALLE VOORDELEN!

  • Onbeperkte dienstverlening
  • Vinger aan de pols van de bouwactualiteit
  • Belangenverdediging
  • Verdien uw lidmaatschap terug door talloze ledenvoordelen