Zoeken

Standen Dag van de Afwerking bijna uitverkocht

Standen Dag van de Afwerking bijna uitverkocht

Het gaat hard met de vakbeurs Dag van de Afwerking. Vier maanden na de start van de standenverkoop zijn bijna alle standen uitverkocht. Meer dan 120 standen zijn met andere woorden al gevuld voor de editie van dit jaar.

Die zal plaatsvinden op dinsdag 29 november in Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. Deze ontwikkeling bewijst nog maar eens de kracht van deze vakbeurs. Op één dag tijd bundelt die alle relevante fabrikanten en producten voor de afwerkingssector.

“Vakmensen hebben wel meer aan hun hoofd dan vakbeurzen. Door alles te bundelen op één dag tijd, kunnen zij kort en bondig kennis maken met nieuwe producten en innovaties”, klinkt het bij de organisatie. Bovendien zal de beurs dit jaar het decor zijn van de ontknoping van de Future Painter-wedstrijd, een initiatief van enkele fabrikanten in de schildersector.

Vorig jaar beleefde de vakbeurs een topeditie met een recordaantal aanwezigen. Maar liefst 3.600 professionals uit het hele land bezochten de beurs op één dag tijd.

Voor meer informatie en een impressie van de voorbije editie kan u surfen naar: www.dagvandeafwerking.be

Volgend artikel Infosessie over brandveilige afdichting groot succes
Print

Agenda

Over bewap

BEWAP is de Beroepsvereniging van Afwerkingsbedrijven en vertegenwoordigt de belangen van aannemers die verlaagde plafonds, scheidingswanden en verhoogde vloeren plaatsen. BEWAP werd opgericht in 1996 en telt momenteel zo'n 160 leden.

Meer informatie

AD_481x175_BYH1

LID WORDEN? ONTDEK ALLE VOORDELEN!

  • Onbeperkte dienstverlening
  • Vinger aan de pols van de bouwactualiteit
  • Belangenverdediging
  • Verdien uw lidmaatschap terug door talloze ledenvoordelen