Zoeken

Lid Worden

Het vervelende papierwerk, een doolhof van regels, aanpassingen in de wetgeving en problemen als oneerlijke concurrentie of wanbetalers. Na een lange dag werken zijn dat niet de zorgen waarmee je thuis wil komen. Gelukkig kan BEWAP, een federatie die samenwerkt met de Confederatie Bouw, u helpen. Wij beschikken over de nodige kennis en documentatie om u voor de volle 100 procent te ondersteunen.

Informatie en hulp verlenen

De Confederatie Bouw bewijst iedere dag zijn nut voor meer dan 15.000 leden uit de bouwsector. Wij helpen bouwbedrijven met specifieke vragen en beschikken in iedere provincie over een lokaal kantoor. Hier kan u steeds met uw vragen terecht bij onze specialisten.

De sector ondersteunen en verenigen

De Confederatie Bouw organiseert opleidingen, infoavonden, beurzen en netwerkevenementen. De bouwsector staat niet stil, waardoor bijscholing een noodzaak is. Onze leden krijgen voordelige kortingen op de deelnameprijzen!

Belangen verdedigen van de sector

Wij verdedigen de belangen van de sector bij de politici. Uw zorgen of de pijnpunten van de sector: we kaarten ze aan op Vlaams, federaal en Europees niveau. Samen staan we sterker!

GRIJP DEZE UNIEKE KANS EN SLUIT U NU AAN.

UW BIJDRAGE IS BOVENDIEN 100% FISCAAL AFTREKBAAR!

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons secretariaat of kijk hier voor meer informatie

Agenda

LID WORDEN? ONTDEK ALLE VOORDELEN!

  • Onbeperkte dienstverlening
  • Vinger aan de pols van de bouwactualiteit
  • Belangenverdediging
  • Verdien uw lidmaatschap terug door talloze ledenvoordelen